Meer resultaten voor gebruikte bouwmaterialen

   
 
 
 
gebruikte bouwmaterialen
 
Gebruikte bouwmaterialen Bouwmaterialen 2dehands.be.
Jan van IJken bv. Jan van IJken Oude Bouwmaterialen biedt u een ruime sortering originele 100 jaar oude vloertegels opgeslagen op 2 hectare terrein. 6 augustus 2018 1212: Soignies. Oude gebruikte antieke bouwmaterialen 2 hectare opslag. Jan van IJken bv.
Gebruikte bouwmaterialen Sinke groep.
Met het slopen van gebouwen staat de Sinkegroep aan de basis van het hergebruiken van waardevolle bouwmaterialen. Vanuit onze vestiging in Goes geven wij invulling aan Circulair Bouwen met de verkoop van diverse tweedehands bouwmaterialen. Wij bieden alle soorten gebruikt hout, sanitair, staal, verlichting, elektra, verwarming, hang en sluitwerk, kozijnen, deuren, dakpannen, metselstenen e.d.
Gebruiktebouwmaterialen.com.
Leuke bijkomstigheid is dat van elk product de herkomst geregistreerd is, hierdoor krijgt het hergebruik van deze producten een extra dimensie en toegevoegde waarde. Gebruiktebouwmaterialen.com is continu op zoek naar partijen met bijzondere projecten die gebruik willen maken van onze constructieve gebruikte bouwmaterialen.
Gebruikte materialen.
Klein ijzer _. Overige bouwmaterialen _. Speeltoestel en toebeh. Radson Compact _. Serre dakplaten _. Tegels / tegellijm _. Wand en vloertegels. Geïmpregneerd hout _. Schorsplanken / schaaldelen. Nieuwe en gebruikte bouwmaterialen. Beoordeling 94 % gebaseerd op 461 klantbeoordelingen aan WebwinkelKeur.nl.
Home Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen.
Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie. Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen. Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.
Gebruikt hout en gebruikte bouwmaterialen tweedehands.
Bij houthandel Gadero vindt u almaar meer gebruikt hout en gebruikte bouwmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan grenen steenschotten, Azob├ę-draglineschotten, gebruikt steigerhout en tweedehandsdakpannen. Maar ook gebruikte biels, tweedehandsbalken en eiken wagonplanken uit echte Franse treinen vindt u hier. Gebruikte hout en bouwmaterialen hebben een geschiedenis en dat ziet u in de uitstraling.
Gebruiktebouwmaterialen.com Opalis. Group.
De handel in gebruikte materialen heeft de laatste jaren een dienstverlening opgebouwd die vergelijkbaar is met wat men bij de beste leveranciers van nieuwe bouwproducten vindt: een up-to-date webshop, vaste prijzen, een leveringsdienst, een klantenservice, ezv. Het bedrijf is ook uitgerust om hout te verwerken zo worden bijvoorbeeld planken uit oude balken gezaagd.Zowel het sloopbedrijf A.
Kempische Bouwmaterialen.
Intussen bijna 40 jaar heeft Kempische Bouwmaterialen als kwaliteitsverkooppunt ervaring met oude en verouderde bouwmaterialen. Vakkundige medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de jarenlange ervaring, maar ook de grote voorraad.
Sloopwerken Van Kessel Zn. Gebruikte bouwmaterialen.
Een indruk van ons aanbod gebruikte hout en bouwmaterialen vindt u op deze site bij verkoop bouwmaterialen. Kom naar onze Werf" voor Gebruikte Hout en Bouwmaterialen! Zonder afspraak en zonder enige verplichting! Kom tijdens openingstijden een kijkje nemen op de Werf" en verbaas u over ons gevarieerde en uitgebreide assortiment.

Contacteer ons