Op zoek naar bouwmaterialen paesen?

   
 
 
 
bouwmaterialen paesen
 
Afhalingen te Houthalen Paesen Betonfabriek NV.
Paesen Betonfabriek NV. Centrum Zuid 2007. Tel: 011 52 36 54. Fax: 011 52 56 67. Om onze klanten de mogelijkheid te geven om ook diverse van onze producten te komen afhalen hebben wij hiervoor een van onze centrales aangepast om dit vlot en netjes te laten verlopen.
dakwerken Lanaken
Groep Van Pelt neemt Hermans Bouwmaterialen over Zoersel Gazet van Antwerpen.
De Groep Van Pelt en Hermans Bouwmaterialen, beiden echte familiebedrijven uit de Antwerpse Kempen, hebben enkele maanden geleden de contouren afgesproken om de werking van Hermans Bouwmaterialen te integreren in de Groep Van Pelt. Ondertussen vond de aandelenoverdracht formeel plaats.
kelderdichting
Recup steen kopen bij paesen of kempische bouwmaterialen? Bouwinfo.
Waar is de beste plaats voor oud beerse recup steen te kopen? Al onze bouwmaterialen komen van bij paesen en hebben daar een goede prijs gekregen maar wij zijn eens gaan kijken bij kempische bouwmaterialen en die raden ons af bij paesen oud beerse te kopen.
persoonlijke lening
Van Pelt koopt sectorgenoot Paesen Peer Regio HLN.
Van Pelt nv is leverancier van bouwmateriaal en tegels. De firma werd in 1955 in Sint-Antonius bij Zoersel opgericht als Van Pelt Bouwmaterialen Kolen en vijftien jaar later omgevormd tot Bouwmaterialen Van Pelt nv. Paesen Bouw-Expo nv is actief in dezelfde sector en heeft haar gebouwen in Linde Peer.
Peer Bouwmaterialen Paesen overgenomen Internetgazet.
Het bouwbedrijf Groep Van Pelt uit Zoersel heeft de nv Bouwmaterialen Paesen uit Peer overgenomen. Dat meldt de krant De Tijd. Bij Paesen stapt de familie uit het kapitaal, maar ze blijft wel op operationeel vlak aan boord. Paesen telt 140 werknemers, Van Pelt ruim 200.
Bouwmaterialen Expo Paesen Nv Peer 3990 Maaseik, Steenweg Linde 55, ENTERPRISE NUMBER 0423217532. Kompass Professionnel.
Neem contact op met één van onze consultants per telefoon van maandag tot vrijdag van 900: tot 1230: uur en van 1330-1700: vrijdag tot 1600, of stuur uw bericht via e-mail. 32 2 345 90 70. Limburg Maaseik Peer Bouwmaterialen Expo Paesen NV. Bouwmaterialen Expo Paesen NV.
Bouwmaterialen Tegels Tuindecoratie Paesen Bouwmaterialen.
Om onder alle omstandigheden snel en optimaal onze bouwmaterialen te kunnen afleveren steunen wij op een zeer modern en uitgebreid wagenpark. Dit in combinatie met een gemotiveerde groep medewerkers die uw bestelling met uiterste zorg zullen behandelen. Dankzij onze unieke openingsuren kan u ons zeer vlot contacteren. Wij zijn er van overtuigd dat een bezoek aan onze toonzaal uw beeld van onze firma zal vervolledigen, en hopen u dan ook spoedig te mogen verwelkomen in onze gebouwen te Linde Peer. Paesen Bouw-Expo NV.
Bouwmaterialen bouwmateriaal bouwmaterialen paesen.
Bouwmaterialen Tegels Tuindecoratie Paesen Bouwmaterialen. Om onder alle omstandigheden snel en optimaal onze bouwmaterialen te kunnen afleveren steunen wij op een zeer modern en uitgebreid wagenpark. Dit in combinatie met een gemotiveerde groep medewerkers die uw bestelling met uiterste zorg zullen behandelen.
dVO Nieuws Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in.
Het in 1964 opgerichte Paesen Bouwmaterialen wijzigde in 2002 zijn naam in Paesen Bouw-Expo. In datzelfde jaar zag ook Paesen Tegel-Expo het daglicht. In 2009 nam de familiale KMO een centraal gelegen opslagdepot te Houthalen-Helchteren in gebruik, waar ook een betoncentrale actief is.

Contacteer ons