Resultaten voor bouwmaterialen antwerpen

   
 
 
 
bouwmaterialen antwerpen
 
BMPMC / BMP.
De groepering noemde zich de Belgische BouwMaterialen Producenten, afgekort: BMP. Door zijn leden vertegenwoordigt BMP een belangerijk onderdeel van het Belgisch economisch leven: 30.000 werkenemers en een zakencijfer van bijna 11 miljard EUR. Bovendien zijn de Belgische bouwmaterialen ook zeer sterk exportgericht.
Bouwmaterialen Kerremans Co NV.
Al 3 generaties zorgen we ervoor dat de stukadoor, Gyproc-plaatser, tegelzetter, tuinaannemer, dakwerker, schrijnwerker, metser, loodgieter, enz hun professionele bouwmaterialen op tijd op hun werf krijgen. Wij werken met topmerken zoals Gyproc, Weber, Knauf, Wedi, enz. Wij hebben op deze merken regelmatig leuke acties en promoties. Wij verkopen niet om te verkopen, maar bieden graag een meerwaarde aan op zowel prijs als technisch niveau. Bij ons kunt U terecht voor systemen ipv een mix aan exotische producten die wekelijks van naam en herkomst wijzigen. Wij investeren in een ruime voorraad die verdergaat dan een standaard gamma. Met meer dan 35000 artikelen verdeeld over onze 2 filialen in de provincie Antwerpen, namelijk Aartselaar en Kontich.
Bouwdepot.be Isolatie Bouwmaterialen Online Bestellen.
Wouter Coppens uit Gent Na de aankoop van onze woning waren we op zoek naar een leverancier die ons gemakkelijk, snel en liefst zo voordelig mogelijk bouwmaterialen kon leveren om in het weekend onze verbouwingswerken aan de woning uit te voeren.
Bouwmaterialen isolatie limburg bouwmaterialen antwerpen.
Ongeacht de hoeveelheid bouwmaterialen die u koopt, wij leveren uw bouwmaterialen door heel Antwerpen. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw kantoorpand of de renovatie van uw keuken in een woning in Antwerpen, Bouwbestel levert de gewenste bouwmaterialen tot aan de deur.
A-stad.
Openingsuren voor bouwmaterialen in antwerpen.
Nieuwste fashion ZEB.be. 21% korting bij Media Markt. Ik zoek in Zoeken. Openingsuren voor Bouwmaterialen in Antwerpen. Dit veld heeft geen filters voor jouw huidige zoekopdracht. Nu zondag open. Je huidige zoekopdracht.: 1 winkels gevonden. Openingsuren: Vandaag gesloten Morgen gesloten.
J.Janssens Zonen NV.
Janssens en Zonen heeft alle aandelen van sectorgenoot Gedimat Van der Velden uit Meer overgenomen. Het familiebedrijf uit Brecht dat handelt in bouwmaterialen en over een betoncentrale beschikt, versterkt zo haar positie in de sector. Nieuwe toonzaal in Antwerpen. Aanvoer snelbouw over kanaal Dessel-Schoten.
Gedimat Bouwmaterialen Antwerpen.
Met tientallen verkooppunten verspreid over Vlaanderen en Brussel, is er steeds wel een Gedimat-winkel bij u in de buurt. Voor bouwmaterialen in Antwerpen hoeft u dus niet ver te gaan; zo vindt u bijvoorbeeld een bouwhandel in Wilrijk, maar ook in Hoogstraten, Ravels, Turnhout en nog andere locaties.
Bouwmaterialen Antwerpen: Bouwmateriaal kopen in Antwerpen.
Ongeacht de hoeveelheid bouwmaterialen die u koopt, wij leveren uw bouwmaterialen door heel Antwerpen. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw kantoorpand of de renovatie van uw keuken in een woning in Antwerpen, Bouwbestel levert de gewenste bouwmaterialen tot aan de deur.

Contacteer ons