Meer resultaten voor bouwmaterialen mechelen

   
 
 
 
bouwmaterialen mechelen
 
BOUWMATERIALEN LOYAERTS N.V. Eternit NV.
Oplossingen voor de landbouw. BOUWMATERIALEN LOYAERTS N.V. Op de kaart bekijken. Antoon Spinoystraat 1. Naar de website. Showroom Cedral Board. Showroom Cedral Click. Vraag je gratis staal. Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken.
Bouwmaterialen Gedimat Van Bellinghen Kampenhout.
Van Bellinghen is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies. Of u nu aannemer, zelfbouwer of particulier bent, bij Van Bellinghen kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen én laten leveren aan scherpe prijzen. Chape stabilisé mortel.
Home Bouwmaterialen Willy Clymans.
Zoals het type verf dat een schilder gebruikt, de duurzaamheid van het schilderij bepaalt, zo bepaald de kwaliteit van je gereedschap ook de degelijkheid van je werk. Bouwmaterialen Willy Clymans specialiseert zich in alle soorten bouwmaterialen van ruwbouw tot afwerking en alles daartussen.
Bouwmaterialen in Mechelen? Vind een Gedimat winkel in uw buurt!
In onze doe-het-zelfzaak in Mechelen krijgt u alle uitleg die u nodig hebt. En als u daarna nog eens een opfrissing nodig hebt, kunt u op onze website terecht voor tal van filmpjes over de installatie en plaatsing van onze bouwmaterialen.
Kerkstoel Bouwmaterialen.
Niet alleen het bepalen van de ruwbouw maar ook de interieurinrichting en tuinaanleg behoren tot het Total Concept dat Kerkstoel Bouwmaterialen NV u te bieden heeft. Werkdagen: 800: 1200: en 1300: 1800: Zaterdag: 900: 1600: Op zaterdag enkel afhalingen mogelijk tot 1200.:
Kempische Bouwmaterialen.
Intussen bijna 40 jaar heeft Kempische Bouwmaterialen als kwaliteitsverkooppunt ervaring met oude en verouderde bouwmaterialen. Vakkundige medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de jarenlange ervaring, maar ook de grote voorraad.
Coolblue alles voor een glimlach.
Inloggen met Facebook. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Inloggen met Google. Nieuw bij Coolblue? Maak een account aan. Tot op de bodem uitgezocht door Gerrit. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Centrale werkplaats Mechelen.
De Centrale Werkplaats van de NMBS, ook bekend als het Arsenaal, vind je naast het station van Mechelen. De industriële hallen huisvesten ongeveer 1.300 NMBS-werknemers die dag in, dag uit het reizigersmaterieel onderhouden. NMBS heeft Eurostation gevraagd om de daken van 7 grote gebouwen op de Centrale Werkplaats te vernieuwen. De totale dakoppervlakte bedraagt / 135.000m waarvan ongeveer 60.000m asbesthoudend is. Voor elk gebouw zocht Eurostation naar een technische, operationele en budgettair aanvaardbare oplossing waarmee de gebouwen de komende 40 jaar zonder problemen verder gebruikt kunnen worden. De activiteiten op de werkplaats mogen niet gehinderd of onderbroken worden door de werken aan de daken. Bepaalde zones zijn enkel bereikbaar met touwtechnieken alpinisme omdat er geen hindernissen op de grond mogen staan om de werking van de rolbruggen te garanderen. Tijdens de uitvoering van de werken werd er een tijdelijke dichting geplaatst onder en boven het te vernieuwen dak om bouwmaterialen, regenwater en asbeststof tegen te houden en het aanwezige personeel in het gebouw veilig te laten verder werken.
Brico Doe-Het-Zelf Bouwmarkt Mechelen-Noord, Van Kesbeeckstraat 30.
Sterk in laminaat, verf en gereedschap. Bij de Brico zelfbouwmarkt in Mechelen-Noord vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Brico Mechelen-Noord terecht voor hun klus benodigdheden.

Contacteer ons