Meer resultaten voor bouwmaterialen van pelt

   
 
 
 
bouwmaterialen van pelt
 
dVO Nieuws Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in.
maandag 13 november 2017 Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in. Holding Van Pelt N.V. Sint-Antonius-Zoersel, eigenaar van Van Pelt Bouwmaterialen N.V. Sint-Antonius-Zoersel dat lid is van aankoopgroepering Bouwpunt, neemt zijn grotere Limburgse branchegenoot Paesen Bouw-Expo N.V. Peer voor een niet openbaar gemaakt bedrag over.
HOME Hermans Bouwmaterialen, Oud-Turnhout.
Hermans Bouwmaterialen is de aangewezen partner voor al uw bouw en verbouwprojecten. De jarenlange ervaring laten toe om kwaliteitsmaterialen te leveren samen met de nodige service. Wij willen niet de grootste zijn. Wel kunnen wij vanuit onze kleinschaligheid u de nodige ondersteuning bieden.
Groep Van Pelt viert zestigste verjaardag Wijnegem Gazet van Antwerpen.
Met de Kwikaard en Hoeve Jeanne in Sint-Antonius, één kilometer kade in Schoten en nog een kade in Wijnegem blijft Van Pelt op vier locaties actief. In de provincie Antwerpen zijn wij het sterkste merk op vlak van bouwmaterialen, zegt de nieuwe CEO.
Bouwmaterialen Van Pelt NV in Zoersel 0403.750.523.
Choisir la langue: NL. Bouwmaterialen Van Pelt Laatste update: 11 maanden geleden. Bouwmaterialen Van Pelt. BE 0403.750.523 Rechtsvorm. Normale toestand Type onderneming. 1 januari 1968. Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment. Export Bewerk mijn bedrijf! E-mail toevoegen Telefoon toevoegen Fax toevoegen GSM toevoegen Website toevoegen.
Van Herck Bouwmaterialen Herenthout.
Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij meer dan 500m aan showroom met onze producten. Bouwmaterialen Van Herck. Van Herck is met een eigen DHZ-afdeling en grote showroom specialist in alle bouwmaterialen voor zowel particulier als vakman.
Bouwgroep Van Pelt koopt Limburgse sectorgenoot Paesen De Tijd.
Door de overname van Paesen wordt de Groep Van Pelt de grootste speler in ons land in de levering van bouwmaterialen aan aannemers. De consolidatie in de bouwsector leidt tot een grote deal in het segment van de levering van bouwmaterialen aan aannemers.
Aandeelhoudersstructuur bij Van Pelt Bouwmaterialen herschikt Made in Antwerpen.
Binnen het familiebedrijf Van Pelt Bouwmaterialen is een aandelenherschikking doorgevoerd. Een van de drie familiale groepen binnen het bedrijf heeft de twee andere uitgekocht. De herstructurering werd begeleid door het Antwerpse advocatenbedrijf Agio. Het bouwbedrijf Van Pelt heeft sterke wortels ontwikkeld binnen de regio.
Onze bouwmaterialen Gedimat Bouwmaterialen.
Via uw postcode. Toon lijst van alle Gedimat bouwhandels. Op de landkaart. Toon lijst van alle Gedimat bouwhandels. Zoek een Gedimat bouwhandel Bouwhandels. Gedimat Voor vakman, KMO en particulier. Cement, Granulaten Mortel. Terras, Bestrating Tuin. Ons aanbod bouwmaterialen. ladders en steigers.
Van Pelt Inforegio.be.
60 jaar Van Pelt te Schoten. Vind ik leuk 3. Kanaaldijk 25, 2900 Schoten. T 03 380 10 20. Stuur Van Pelt een e-mail. Verpleging aan huis. Vloer Metselwerken Gerry Roels. Advocaat Karolien Lysens. Garage Exelmans Thomas Carrosserie. Inschrijven op nieuwsbrief.

Contacteer ons