Op zoek naar bouwmaterialen van pelt?

   
 
 
 
bouwmaterialen van pelt
 
Aandeelhoudersstructuur bij Van Pelt Bouwmaterialen herschikt Made in Antwerpen.
Binnen het familiebedrijf Van Pelt Bouwmaterialen is een aandelenherschikking doorgevoerd. Een van de drie familiale groepen binnen het bedrijf heeft de twee andere uitgekocht. De herstructurering werd begeleid door het Antwerpse advocatenbedrijf Agio. Het bouwbedrijf Van Pelt heeft sterke wortels ontwikkeld binnen de regio.
garagepoorten
18 Mercedes-Benz Arocs versterken wagenpark Van Pelt Bouwmaterialen.
Dat was toen een ideale ligging voor de aanvoer van bouwgrondstoffen zoals zand en lava via het water. Door de jaren heen zijn we echter ook gewone bouwmaterialen per binnenschip beginnen aanvoeren, zegt Business Unit Manager David Van Pelt, die intussen al de derde generatie van het familiebedrijf vormt.
dakwerker tienen
Bouwmaterialen Van Pelt NV in Zoersel 0403.750.523.
Choisir la langue: NL. Bouwmaterialen Van Pelt Laatste update: 11 maanden geleden. Bouwmaterialen Van Pelt. BE 0403.750.523 Rechtsvorm. Normale toestand Type onderneming. 1 januari 1968. Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment. Export Bewerk mijn bedrijf! E-mail toevoegen Telefoon toevoegen Fax toevoegen GSM toevoegen Website toevoegen.
seo specialist
BOUWMATERIALEN VAN PELT, Deurne Antwerpen Tel: 033243. Bouwmaterialen goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. Terug naar de resultaten. BOUWMATERIALEN VAN PELT. BOUWMATERIALEN VAN PELT. Een recensie schrijven? 2100 Deurne Antwerpen Bisschoppenhoflaan 626. 03 324 36 47. Jouw bedrijf ook tussen deze lijst? Uw bedrijf toevoegen. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten.
persoonlijke lening
Bouwgroep Van Pelt koopt Limburgse sectorgenoot Paesen De Tijd.
Door de overname van Paesen wordt de Groep Van Pelt de grootste speler in ons land in de levering van bouwmaterialen aan aannemers. De consolidatie in de bouwsector leidt tot een grote deal in het segment van de levering van bouwmaterialen aan aannemers.
fiets leasen via werkgever
Onze bouwmaterialen Gedimat Bouwmaterialen.
Via uw postcode. Toon lijst van alle Gedimat bouwhandels. Op de landkaart. Toon lijst van alle Gedimat bouwhandels. Zoek een Gedimat bouwhandel Bouwhandels. Gedimat Voor vakman, KMO en particulier. Cement, Granulaten Mortel. Terras, Bestrating Tuin. Ons aanbod bouwmaterialen. ladders en steigers.
Dynamics NAV maakt groeistrategie Van Pelt mogelijk.
Eind 2015 werden zowel het financiƫle luik als het deel dat instaat voor de distributie van bouwmaterialen BuildMaster ingesteld volgens de noden van Van Pelt. In januari 16 startte de ontwikkeling van de andere modules om vervolgens eind mei de software uit te rollen bij een vijftigtal medewerkers.
Paesen overgenomen door kleinere sectorgenoot Made in Limburg.
Wat al even in de sector geweten was, heeft bouwmaterialengroep Paesen uit Peer nu officieel gemaakt: het bedrijf wordt overgenomen. Koper is Van Pelt uit Zoersel, die door de overname de grootste groothandelaar in bouwmaterialen in ons land wordt. Paesen stond al een tijdje te koop.
dVO Nieuws Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in.
maandag 13 november 2017 Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in. Holding Van Pelt N.V. Sint-Antonius-Zoersel, eigenaar van Van Pelt Bouwmaterialen N.V. Sint-Antonius-Zoersel dat lid is van aankoopgroepering Bouwpunt, neemt zijn grotere Limburgse branchegenoot Paesen Bouw-Expo N.V. Peer voor een niet openbaar gemaakt bedrag over.

Contacteer ons