Op zoek naar bouwmaterialen van pelt?

   
 
 
 
bouwmaterialen van pelt
 
Bioproducten en bouwmaterialen ATV.
Bioproducten en bouwmaterialen. Amanprana Binnenscheepvaart Bioproducten Bouwmaterialen Van Pelt Chantal Voets. De gedreven onderneemster Chantal Voets runt samen met haar man Amanprana, een bedrijf dat bio-producten produceert en importeert. En het bouwmaterialenbedrijf Van Pelt gaat veel meer gebruik maken van de binnenscheepvaart.
Van Pelt NV Spandoeken Anthonis Advertising.
De bouwmaterialen Van Pelt heeft zich in een nieuw jasje gestokenen, wij hebben ze hierbij geholpen. Een uitvoering dewelke werd gedaan met hoogwerkervolgens de VCA Veiligheidsvoorwaardeniets waar wij ons altijd aan houdenen, dewelke ons help een goede en veilige uitvoering te kunnen garanderen.
dVO Nieuws Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in.
maandag 13 november 2017 Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in. Holding Van Pelt N.V. Sint-Antonius-Zoersel, eigenaar van Van Pelt Bouwmaterialen N.V. Sint-Antonius-Zoersel dat lid is van aankoopgroepering Bouwpunt, neemt zijn grotere Limburgse branchegenoot Paesen Bouw-Expo N.V. Peer voor een niet openbaar gemaakt bedrag over.
Groep Van Pelt neemt bedrijf Grigorieff over Zoersel Het Nieuwsblad.
10/03/2017 om 0300: door jvs. De Groep Van Pelt, bekend van zijn bouwmaterialen met hoofdzetel in Sint-Antonius-Zoersel, blijft groeien en nam zopas het tegelbedrijf Grigorieff uit Deurne over. Beide familiebedrijven dragen de kwaliteit en de dienstverlening hoog in het vaandel.
Groep Van Pelt viert zestigste verjaardag Wijnegem Gazet van Antwerpen.
Met de Kwikaard en Hoeve Jeanne in Sint-Antonius, één kilometer kade in Schoten en nog een kade in Wijnegem blijft Van Pelt op vier locaties actief. In de provincie Antwerpen zijn wij het sterkste merk op vlak van bouwmaterialen, zegt de nieuwe CEO.
Van Herck Bouwmaterialen Herenthout.
Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij meer dan 500m aan showroom met onze producten. Bouwmaterialen Van Herck. Van Herck is met een eigen DHZ-afdeling en grote showroom specialist in alle bouwmaterialen voor zowel particulier als vakman.
HOME Hermans Bouwmaterialen, Oud-Turnhout.
Hermans Bouwmaterialen is de aangewezen partner voor al uw bouw en verbouwprojecten. De jarenlange ervaring laten toe om kwaliteitsmaterialen te leveren samen met de nodige service. Wij willen niet de grootste zijn. Wel kunnen wij vanuit onze kleinschaligheid u de nodige ondersteuning bieden.
Bouwgroep Van Pelt koopt Limburgse sectorgenoot Paesen De Tijd.
Door de overname van Paesen wordt de Groep Van Pelt de grootste speler in ons land in de levering van bouwmaterialen aan aannemers. De consolidatie in de bouwsector leidt tot een grote deal in het segment van de levering van bouwmaterialen aan aannemers.
Aandeelhoudersstructuur bij Van Pelt Bouwmaterialen herschikt Made in Antwerpen.
Binnen het familiebedrijf Van Pelt Bouwmaterialen is een aandelenherschikking doorgevoerd. Een van de drie familiale groepen binnen het bedrijf heeft de twee andere uitgekocht. De herstructurering werd begeleid door het Antwerpse advocatenbedrijf Agio. Het bouwbedrijf Van Pelt heeft sterke wortels ontwikkeld binnen de regio.

Contacteer ons