Resultaten voor paesen bouwmaterialen

   
 
 
 
paesen bouwmaterialen
 
Bouwgroep Van Pelt koopt Limburgse sectorgenoot Paesen De Tijd.
Door de overname van Paesen wordt de Groep Van Pelt de grootste speler in ons land in de levering van bouwmaterialen aan aannemers. De consolidatie in de bouwsector leidt tot een grote deal in het segment van de levering van bouwmaterialen aan aannemers.
dVO Bedrijven PAESEN BOUW-EXPO N.V.
Van Pelt Bouwmaterialen lijft branchegenoot in. Holding Van Pelt N.V. Sint-Antonius-Zoersel, eigenaar van Van Pelt Bouwmaterialen N.V. Sint-Antonius-Zoersel dat lid is van aankoopgroepering Bouwpunt, neemt zijn grotere Limburgse branchegenoot Paesen Bouw-Expo N.V. Peer voor een niet openbaar gemaakt bedrag over.
Van Pelt koopt sectorgenoot Paesen Peer In de buurt HLN.
Van Pelt nv is leverancier van bouwmateriaal en tegels. De firma werd in 1955 in Sint-Antonius bij Zoersel opgericht als Van Pelt Bouwmaterialen Kolen en vijftien jaar later omgevormd tot Bouwmaterialen Van Pelt nv. Paesen Bouw-Expo nv is actief in dezelfde sector en heeft haar gebouwen in Linde Peer.
Paesen Bouwexpo NV in Peer, Steenweg Linde 55, telefoon: 011/66 met openingsuren Bouwmaterialen.
Vind een handelaar in Peer. Menu Paesen Bouwexpo NV. Paesen Bouwexpo NV. Steenweg Linde 55 3990 Peer. Klik voor telefoon Telefoon: 011/66 55 50. Klik voor fax Fax: 011/66 55 52. Bouwmaterialen in Peer. Ma andag 13/05. Di nsdag 14/05.
Paesen overgenomen door kleinere sectorgenoot Made in Limburg.
Wat al even in de sector geweten was, heeft bouwmaterialengroep Paesen uit Peer nu officieel gemaakt: het bedrijf wordt overgenomen. Koper is Van Pelt uit Zoersel, die door de overname de grootste groothandelaar in bouwmaterialen in ons land wordt. Paesen stond al een tijdje te koop.
Paesen Bouw-Expo NV CeyssensIT.
Paesen Bouw-Expo is reeds sinds 1964 actief op de Limburgse bouwmarkt als toonaangevende leverancier van bouwmaterialen. Met meer dan 7000 m toonzaalruimte biedt men de bezoekers een unieke blik op een zeer ruim gamma aan bouwmaterialen, vloer en wandtegels, klinkers, tuintegels, siergrind.,
Siergrind grindplaten online kopen Bouwdepot.be.
Wouter Coppens uit Gent Na de aankoop van onze woning waren we op zoek naar een leverancier die ons gemakkelijk, snel en liefst zo voordelig mogelijk bouwmaterialen kon leveren om in het weekend onze verbouwingswerken aan de woning uit te voeren.
Houben NV Limburgs klasse 8D aannemersbedrijf.
Hiervoor anticiperen we voortdurend op de evoluerende vragen van de markt en zijn we steeds voorlopers op vlak van innovatie en nieuwe technieken. Met kennis van zaken zijn we de aangewezen partner voor het realiseren van uw projecten. Houben werkt mee aan LEAN-boek.
Bouwmaterialenbedrijf Peer Paesen Bouw-Expo NV.
Toon menu Bouwmaterialen. OK Uitgebreid zoeken. Uw bedrijf publiceren. Paesen Bouw-Expo NV. Bouwmaterialenbedrijf Peer Paesen Bouw-Expo NV. Vraag een offerte. Paesen Bouw-Expo NV. Steenweg Linde 55. Paesen Bouw-Expo NV contacteren. Ik wil een offerte. Zo snel mogelijk. Binnen 2 weken.

Contacteer ons