Zoeken naar tweedehands bouwmaterialen

   
 
 
 
tweedehands bouwmaterialen
 
Sloopwerken Broeks in Haps.
Broeks: Sloopwerk, grondwerk en tweedehands bouwmaterialen. Welkom op de website van Fa. Broeks is opgericht in 1970 te Haps en gespecialiseerd in sloopwerk en grondwerk. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor gebruikte bouwmaterialen, zowel voor bedrijf en particulier.
Bloem gebruikte bouwmaterialen Opalis.
Bloem gebruikte bouwmaterialen, onderdeel van Bloem sloopwerken recycling, is gevestigd in een voormalige bootwerf en heeft een uitgebreid aanbod aan bouwmaterialen die vrijkomen tijdens hun sloopwerken. Ruwbouwmaterialen zijn opgeslagen in de hal en buiten het gebouw, terwijl op de mezzanine de fijnere afwerkingsmaterialen gestockeerd staan.
Zuwa Sloopwerken BV Voor al uw 2e hands en nieuwe bouwmaterialen 1e Heezelaantje 60 3766 LW Soest.
Zuwa Sloopwerken BV is gevestigd in Soest op een terrein van ruim 9.000M en al jaren bekend om het grote aanbod van gebruikte bouwmaterialen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare 2e hands bouwmaterialen van goede kwaliteit en daarnaast ook nog een ruim assortiment heeft in nieuwe bouwmaterialen.
Tweedehands Bouwmaterialen te Koop op Tweedehands.net.
Nog enkele zakken blokkenlijm over, alsook een zak mp 75 pleistergips enkele zakken professionele voegendich. Lenteel in beton 5 stuks. Een 5 tal nieuwe betonnen lenteel voor boven een deur tijdens metsen prijs per stuk 8 euro. Sint Niklaas Belgi.
Kempische Bouwmaterialen.
Intussen bijna 40 jaar heeft Kempische Bouwmaterialen als kwaliteitsverkooppunt ervaring met oude en verouderde bouwmaterialen. Vakkundige medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de jarenlange ervaring, maar ook de grote voorraad.
Gebruikte Bouwmaterialen Mammoet Oude Bouwmaterialen.
Authentieke bouwmaterialen geven een warme sfeer in uw huis en daarnaast stralen de oude bouwmaterialen rust uit. Op onze website vind u diverse gebruikte bouwmaterialen zoals: paneel binnendeuren, antieke schouwen, antiek hekwerk en ook antieke voordeuren maken onderdeel uit van ons grote assortiment aan oude bouwmaterialen.
Bouwmaterialen Wolter V.O.F.: Home.
Bouwmaterialen Wolter houdt zich sinds 1997 bezig met de in en verkoop van nieuwe en gebruikte bouwmaterialen. Voor al uw nieuwe en gebruikte hout, plaat, en dakmaterialen, isolatie, radiatoren en kunststof kozijnen bent u bij ons aan het goede adres.
Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Binnenkijken.
Dit kleurrijke familieappartement in Sao Paulo Braziliƫ is gerenoveerd aan de hand van gerecupereerde, oude bouwmaterialen waardoor de verbouwingskosten tot een minimum zijn beperkt. Het toont hoe je met goedkope, tweedehands materialen toch een aangenaam interieur kan verwezenlijken. Het appartement heeft een cementgebonden vloer met een toplaag van kunsthars.
Gebruikte materialen.
Nieuwe en gebruikte bouwmaterialen. Beoordeling 94 % gebaseerd op 388 klantbeoordelingen aan WebwinkelKeur.nl. Deuren / Kozijnen. Klachten / Klantenservices. Bestellingen en Retouren. Dinsdag t/m vrijdag 8.00u 17.30u. Zaterdag 8.00u 13.00u. Zondag en maandag gesloten. Boslaan Zuid 13, 5681 BL Best.

Contacteer ons