Zoeken naar van pelt bouwmaterialen

   
 
 
 
van pelt bouwmaterialen
 
Openingsuren Van Pelt N.V. Bouwmaterialen in Sint-Antonius-Zoersel.
Nieuwste fashion ZEB.be. Ik zoek in Zoeken. Van Pelt N.V. Van Pelt N.V. Bouwmaterialen Nu open. Van Pelt N.V. Bouwmaterialen is vandaag open tot 1800. maandag 14 januari. dinsdag 8 januari. woensdag 9 januari. donderdag 10 januari. vrijdag 11 januari.
Doorlopend krediet
Paesen overgenomen door kleinere sectorgenoot Made in Limburg.
Wat al even in de sector geweten was, heeft bouwmaterialengroep Paesen uit Peer nu officieel gemaakt: het bedrijf wordt overgenomen. Koper is Van Pelt uit Zoersel, die door de overname de grootste groothandelaar in bouwmaterialen in ons land wordt. Paesen stond al een tijdje te koop.
kruiswoordraadsel
Bouwpunt Bouwmaterialen voor kwaliteitsgerichte vakmannen.
Gesloten: 18 juli t.e.m. 22 juli en op 16, 23 en 30 juli. Bouwpunt Van Pelt. Vestiging KMO: van 9 juli t.e.m. 29 juli open van 6u 14u. Vestiging Schoten: van 9 juli t.e.m. 16 juli open van 6u 14u.
Versterkers
Van Pelt koopt sectorgenoot Paesen Peer Regio HLN.
Van Pelt nv is leverancier van bouwmateriaal en tegels. De firma werd in 1955 in Sint-Antonius bij Zoersel opgericht als Van Pelt Bouwmaterialen Kolen en vijftien jaar later omgevormd tot Bouwmaterialen Van Pelt nv. Paesen Bouw-Expo nv is actief in dezelfde sector en heeft haar gebouwen in Linde Peer.
2de hands auto kopen
Bouwmaterialen Van Pelt NV in Zoersel 0403.750.523.
Choisir la langue: NL. Bouwmaterialen Van Pelt Laatste update: 11 maanden geleden. Bouwmaterialen Van Pelt. BE 0403.750.523 Rechtsvorm. Normale toestand Type onderneming. 1 januari 1968. Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment. Export Bewerk mijn bedrijf! E-mail toevoegen Telefoon toevoegen Fax toevoegen GSM toevoegen Website toevoegen.
Bouwgroep Van Pelt koopt Limburgse sectorgenoot Paesen De Tijd.
Door de overname van Paesen wordt de Groep Van Pelt de grootste speler in ons land in de levering van bouwmaterialen aan aannemers. De consolidatie in de bouwsector leidt tot een grote deal in het segment van de levering van bouwmaterialen aan aannemers.
HOME Hermans Bouwmaterialen, Oud-Turnhout.
Hermans Bouwmaterialen is de aangewezen partner voor al uw bouw en verbouwprojecten. De jarenlange ervaring laten toe om kwaliteitsmaterialen te leveren samen met de nodige service. Wij willen niet de grootste zijn. Wel kunnen wij vanuit onze kleinschaligheid u de nodige ondersteuning bieden.
Bouwmaterialen Van Pelt: bedrijfsinformatie, kerncijfers en ratio's.'
BOUWMATERIALEN VAN PELT, Deurne Antwerpen Tel: 033243. Bouwmaterialen goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. Terug naar de resultaten. BOUWMATERIALEN VAN PELT. BOUWMATERIALEN VAN PELT. Een recensie schrijven? 2100 Deurne Antwerpen Bisschoppenhoflaan 626. 03 324 36 47. Jouw bedrijf ook tussen deze lijst? Uw bedrijf toevoegen. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten.

Contacteer ons