Op zoek naar bouwmaterialen ninove?

   
 
 
 
bouwmaterialen ninove
 
Adimat bundelt krachten met Nederlandse Veris Made in Oost-Vlaanderen.
Adimat, beter bekend onder de naam Bouwpunt, uit Sint-Martens-Latem wordt aandeelhouder van de Nederlandse evenknie Veris Bouwmaterialengroep, de serviceorganisatie van de hout en bouwmaterialengroothandelaars van Bouwcenter en Stiho. Onder de naam Bouwpunt exploiteren 18 zelfstandige familiebedrijven in België gezamenlijk 26 vestigingen, onder meer in Eeklo, Aalter, Gent, Oudenaarde, Temse, Wetteren en Ninove. Adimat is uitgegroeid tot een groepering, die op veel meer terreinen actief is dan alleen het gezamenlijk inkopen en dus ook onderhandelen met fabrikanten, vertelt Stefaan Ottevaere, voorzitter van Adimat. Zowel Adimat als Veris zijn serviceorganisaties van onafhankelijke handelaars in hout en bouwmaterialen.
Bouwpunt De Doncker in Roosdaal Borchtlombeek met openingsuren Bouwmaterialen.
Over Bouw.Punt De Doncker. Bouwpunt De Doncker is een familiebedrijf dat reeds jaren zijn stempel drukt op de markt. Het familiebedrijf bestaat uit 2 ondernemingen die gevestigd zijn in Affligem en in Ninove. In Ninove is de grootste vestiging gelegen.
Eeman BVBA, telescopische kranen, kraan huren, kraanmachinist, 40 tot 120 ton hijscapaciteit, Ninove, Aalst, Brussel, Gent.
054/33 67 35 info@eemanbvba.be Gratis offerte. Eeman kraanverhuur bouwmaterialen. Eeman bvba is een familiebedrijf gespecialiseerd in het leveren van ruwbouwmaterialen en kraanverhuur. Ons bedrijf werd opgericht in 1979 door EriK Eeman en groeide al snel uit tot een ware referentie in de streek van Ninove.
Home De Doncker NV.
Bij De Doncker vind je alles voor de bouw, voor de vakman en de betere doe-het-zelver. De Doncker is veel meer dan enkel je leverancier van bouwmaterialen en gereedschappen. Wij zorgen voor een permanente opleiding van ons personeel zodat wij onze klanten hun technische vragen kunnen beantwoorden. De Doncker heeft nu 4 vestigingen Affligem, Ninove, Borchtlombeek en Herzele en is geëvolueerd tot een belangrijke speler in de regio Dender Pajottenland Vlaamse Ardennen.
Home De Doncker Roosdaal.
Ontdek onze prefab afdeling! Op zoek naar chape, stabilisé, stortklaar beton of metselmortel? Dan kan je terecht in onze nieuwe betoncentrale. In onze winkel kan je terecht voor bouwmaterialen, gevelstenen, snelbouwstenen, vloeren, badkamertegels, klinkers, gereedschappen, toebehoren., DE DONCKER BVBA IS DÉ SPECIALIST.
Informatie en openingsuren van Bouwmaterialen Van Gyseghem Nv te Ninove.
Deze gegevens wijzigen. Bouwmaterialen Van Gyseghem Nv verwijderen uit onze bedrijvengids. Je eigen bedrijf toevoegen. Gelijkaardige bedrijven in deze buurt. 4.1km: De Clippel Bvba, 9550 Herzele. 6.4km: Collier Johan, 9500 Geraardsbergen. 7.1km: Megaton Nv, 9400 Ninove. 7.2km: Van Wayenberghe D, 9550 Herzele.
Houthandel Gent t Houtboerke. Dé houthandel uit Gent voor al uw hout voor binnen en buiten.
Ruim assortiment aan tuinhout en tuinmeubelen. Carports, blokhutten, speeltoestellen, poorten, straatmeubilair., Bezoek onze buitenshowroom. One stop-shop voor de bouwprofessional en doe-het-zelver. In onze shop en toonzaal op de Langebruggekaai 5 in Gent vindt u alles van hout en bouwmaterialen onder één dak.
Verkoper bouwmaterialen m/f geraardsbergen Tempo-Team.
Ou en quête des meilleurs jobs d'étudiants?' Que tu sois fraîchement sorti des bancs de l'école' ou que tu aies déjà une solide expérience, nous mettons tout en oeuvre pour te trouver un défi à ta mesure. Jobs par région.
Natuursteen op maat voor binnen en buiten Moens Natuursteen te Erpe.
In onze toonzaal helpen Ann en Alain u graag bij het maken van uw keuze van natuursteen. Of u nu kiest voor graniet, marmer, witsteen, blauwe hardsteen, composiet of keramiek, wij zullen u de voor-en nadelen van elke steen graag verduidelijken zodat u de juiste steenkeuze maakt bij de juiste toepassing.

Contacteer ons