Meer resultaten voor oude bouwmaterialen belgie

   
 
 
 
oude bouwmaterialen belgie
 
Authentieke Bouwmaterialen-Oud Bouwmateriaal-antiek-Deknock.
Misschien kan dit project in de kijker een bron van inspiratie voor u zijn. In West-Vlaanderen is het familiebedrijf Deknock te Zedelgem al vele jaren een autoriteit op vlak van landelijke authentieke bouwmaterialen. Naast een uitgebreid assortiment aan sierschouwen en antieke open haarden vindt u er landelijke deuren, placards, boiseri├źn en een mooi assortiment aan vloeren. Naast stenen vloeren is BVBA Deknock gespecialiseerd in oude parketvloeren.
parketvloeren brugge
Oud Bouwmateriaal Bouwmaterialen 2dehands.be.
Nancy De Rycke. oude derdelingen te koop. gisteren 1441: Gavere Baaigem. ik werk niet meer. gisteren 1419: Kortenberg Erps-Kwerps. Overige categorie├źn in Bouwmaterialen. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
antieke vloertegels
Oude bouwmaterialen Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
partij nieuwe barok steen. 125 gevelstenen barok, nieuwe met uitzicht oude steen 205 mm x 95 mm x 52 mm, 040, euro stukmet, foto uitzicht gemetst. vandaag 1516: Beveren. 26 stuks antieke muur plinten, gemarmerd zwart-wit. Antieke bouwmaterialen Maison Belle Epoque.
e mailadres aanmelden
Bouwmaterialen rustieke recuperatie verkoop goudengids.be.
Bouwmaterialen Rustieke Recuperatie verkoop. 83 resultaten voor bouwmaterialen rustieke recuperatie verkoop. 1 Roefs Stanny en Zonen. Gorenstraat 10, 2340 Beerse. Bouwmaterialen Rustieke Recuperatie verkoop. Recuperatie van bouwmaterialen. Bezoek onze webpagina. 2 Gebr Dielis Slopingsbedrijf NV. Industrieweg 3, 2340 Beerse. Bouwmaterialen Rustieke Recuperatie verkoop. Verkoop oude stenen.
oude vloertegels
recuperatie renovatie realisatie Antiekbouw.
Door de jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in recuperatie van bouwmaterialen zoals antieke stenen vloeren, oude tegels en plavuizen, alle soorten houten planken vloeren, rustieke houten deuren voor binnen en buiten, schoorstenen in natuursteen en haardplaten.
lenen simulatie
Oude materialen. Oude en antieke bouwmaterialen menu.
Deze glassoorten zijn niet meer te vinden in de gewone glashandel in nederland en belgie. Dit kan voor benko oude en historische bouwmaterialen dan erg moeilijk worden om deze antieke ramen te repareren als er hier en daar een antiek glaasje ontbreekt.
Michel Verschaeve Oude en Antieke Bouwmaterialen.
Antieke bouwmaterialen Verschaeve. Oude, historische en antieke bouwmaterialen. Op ons ruim en overzichtelijk showterrein vindt u een grote keuze antieke en oude bouwmaterialen, zoals.: zandstenen en marmeren schouwen. plavuizen en oude vloertegels. gerecupereerde of verouderde houten vloeren en parket. smeedijzeren poorten en hekwerk.
Kempische Bouwmaterialen.
Intussen bijna 40 jaar heeft Kempische Bouwmaterialen als kwaliteitsverkooppunt ervaring met oude en verouderde bouwmaterialen. Vakkundige medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de jarenlange ervaring, maar ook de grote voorraad.
Antieke bouwmaterialen.
Klik hier om de website van antieke bouwmaterialen online binnen te gaan. Home Lokatie Bestellen Openingstijden. Antieke meubelen Contact Veelgestelde Vragen. Benko is te vinden op de grens van Nederland en Belgie op een steenworp van de Belgische grens, wij zitten op een kwartier van Gent en Antwerpen en hebben daarom veel Belgische en Franse klanten.

Contacteer ons