Zoeken naar oude bouwmaterialen belgie

   
 
 
 
oude bouwmaterialen belgie
 
Authentieke Bouwmaterialen-Oud Bouwmateriaal-antiek-Deknock.
Misschien kan dit project in de kijker een bron van inspiratie voor u zijn. In West-Vlaanderen is het familiebedrijf Deknock te Zedelgem al vele jaren een autoriteit op vlak van landelijke authentieke bouwmaterialen. Naast een uitgebreid assortiment aan sierschouwen en antieke open haarden vindt u er landelijke deuren, placards, boiseri├źn en een mooi assortiment aan vloeren. Naast stenen vloeren is BVBA Deknock gespecialiseerd in oude parketvloeren.
oude vloertegels
Oud Bouwmateriaal Bouwmaterialen 2dehands.be.
Nancy De Rycke. oude derdelingen te koop. gisteren 1441: Gavere Baaigem. ik werk niet meer. gisteren 1419: Kortenberg Erps-Kwerps. Overige categorie├źn in Bouwmaterialen. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Cheap Taxi
Michel Verschaeve Oude en Antieke Bouwmaterialen.
Antieke bouwmaterialen Verschaeve. Oude, historische en antieke bouwmaterialen. Op ons ruim en overzichtelijk showterrein vindt u een grote keuze antieke en oude bouwmaterialen, zoals.: zandstenen en marmeren schouwen. plavuizen en oude vloertegels. gerecupereerde of verouderde houten vloeren en parket. smeedijzeren poorten en hekwerk.
Autolening
Medussa verkoop van antiek en producten binnen buiten inrichting, historishe bouwmaterialen.
U vindt er de meest uiteenlopende. decoratie en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke en. authentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt. Dankzij de internationale import en export van deze materialen. heeft Medussa een wereldwijd gewaardeerde collectie opgebouwd.,
Bouwmaterialen rustieke recuperatie verkoop goudengids.be.
Bouwmaterialen Rustieke Recuperatie verkoop. Recuperatie van bouwmaterialen. Hoogboomsteenweg 141, 2950 Kapellen. Bouwmaterialen Rustieke Recuperatie verkoop. 18 Antieke Bouwmaterialen Verschaeve Michel. Brugsesteenweg 362, 8520 Kuurne. Dinsdag 800: 1200.: Oude en antieke bouwmaterialen Houten d euren en ramen Schouwen en open haarden.
Oude materialen. Oude en antieke bouwmaterialen menu.
Deze glassoorten zijn niet meer te vinden in de gewone glashandel in nederland en belgie. Dit kan voor benko oude en historische bouwmaterialen dan erg moeilijk worden om deze antieke ramen te repareren als er hier en daar een antiek glaasje ontbreekt.
Kempische Bouwmaterialen.
Intussen bijna 40 jaar heeft Kempische Bouwmaterialen als kwaliteitsverkooppunt ervaring met oude en verouderde bouwmaterialen. Vakkundige medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de jarenlange ervaring, maar ook de grote voorraad.
recuperatie renovatie realisatie Antiekbouw.
Deze zijn gerecupereerd en verzameld uit historische gebouwen en woningen. Door de jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in recuperatie van bouwmaterialen zoals antieke stenen vloeren, oude tegels en plavuizen, alle soorten houten planken vloeren, rustieke houten deuren voor binnen en buiten, schoorstenen in natuursteen en haardplaten.
Rik Storms authentieke bouwmaterialen.

Contacteer ons