Zoeken naar recuperatie bouwmaterialen

   
 
 
 
recuperatie bouwmaterialen
 
Bouwpunt Home.
Bouwpunt Stals is veel meer dan enkel je leverancier van bouwmaterialen en gereedschappen. Onze klanten verdienen de beste service en daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook spoed-leveringen op de werf en hebben we ook een helpdesk om al je technische vragen te beantwoorden.
tweedehands deuren
Home Europort. karre. logo-bl.
Wekelijks trekken onze vakmannen naar de uithoeken van Frankrijk op zoek naar mooie oude eiken plankenvloeren, dakgebinten en balken. In ons atelier in Pittem wordt het Franse hout bewerkt en op maat gemaakt tot de meubelen of producten zoals ze het best in uw interieur passen.
persoonlijke lening
Recyclage, Breek en zeefwerf Bouwmaterialen Willaert.
Breek en zeefinstallatie. Recuperatie inrichting voor bouw en sloopafval. Bij Bouwmaterialen Willaert geloven we in de toekomst. Een toekomst waarbij we steeds meer afval recycleren, recupereren en duurzame producten produceren. Ook in de bouw worden dagelijks tonnen bouw en sloopafval geproduceerd.
Goedkoop geld lenen
Roefs Stanny Beerse verkoop rustieke bouwmaterialen.
Bij Roefs Stanny en Zonen in Beerse vlakbij Turnhout vindt u een ruime keuze aan rustieke bouwmaterialen. Door afbraakwerken hebben we een grote stock oude stenen en dakpannen. Zowel als aannemer of als particulier kunt u bij ons terecht voor rustieke bouwmaterialen zoals handgevormde stenen, de Beerse baksteen, klampstenen, paapstenen en brikken.
immo antwerpen
Slopen / afbraak van woning met recuperatie bouwmaterialen.
search account_circle Aanmelden menu Menu. Bouwen verbouwen of kopen. Slopen afbraak van woning met recuperatie bouwmaterialen. Bouwen, verbouwen of kopen? Slopen / afbraak van woning met recuperatie bouwmaterialen. Slopen / afbraak van woning met recuperatie bouwmaterialen. Geschreven door FilipH. 0 thumb_up 0 comment Verbouwer.
boekhouder aalst
Van Huele Van Huele oude bouwmaterialen.
Bovendien leveren en plaatsen wij ook alle rustieke bouwmaterialen. Onze historische bouwmaterialen zijn steeds direct uit stock leverbaar en zijn van topkwaliteit. Al onze oude recuperatie bouwmaterialen zijn origine en authentiek: wij verkopen uitsluitend gerecupereerde bouwmaterialen uit afbraak. 18de eeuwse Franse eik Balken in oude 18de eeuwse Franse.
iPower
Afbraakwerken, bouwmaterialen, kraanverhuur Stroeckx.
Sinds onze oprichting hebben we al een heel aantal klanten zowel particulieren als bedrijven geholpen met hun afbraakwerken, oude bouwmaterialen, kraanverhuur en ruwbouw. Al die succesvolle projecten en aangename klantrelaties maken dat we een gevestigde waarde zijn geworden in de bouwsector in de omgeving van Antwerpen.
De Mey Fassaert bvba Home.
Tel: 03/779 85 24 E-mail: info@demeyfassaert.be. Bij De Mey Fassaert kan u terecht voor al uw aan en verkopen van rustieke bouwmaterialen. U vindt er een uitgebreid assortiment aan rustieke gevelstenen, dakpannen en vloertegels terug in verschillende maten en kleuren.
recuperatie renovatie realisatie Antiekbouw.
Door de jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in recuperatie van bouwmaterialen zoals antieke stenen vloeren, oude tegels en plavuizen, alle soorten houten planken vloeren, rustieke houten deuren voor binnen en buiten, schoorstenen in natuursteen en haardplaten.

Contacteer ons